Tervetuloa Sankaritarina.fi -sivustolle. Kehitämme sivustoa palvelemaan sivustomme vierailijoita mahdollisimman hyvin, samalla huomioiden mahdollisimman hyvin yksityisyydensuojan. Tässä tietosuojaselosteessa on käyty läpi sivustomme toimintaperiaate ja käyttäjistämme kerättävät tiedot. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat tarkempaa tietoa keräämistämme tiedoista.

Rekisterin pitäjä

Suomalainen Sankaritarina.fi Oy

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta: paivi@sankaritarina.fi

Miksi keräämme tietoja ja mihin käytämme niitä?

Sankaritarina.fi sivusto on luotu, jotta voimme kertoa palveluistamme ja meihin on helppo ottaa yhteyttä. Tavoitteena on, että sivuston käyttö olisi helppoa, nopeaa ja etsitty tieto löytyisi selkeästi.

Sivustolla on käytössä Matomo-kävijäseuranta sekä Crazy Egg -lämpökarttamittaus. Seurannan avulla saamme tietoa esimerkiksi siitä millaisilla päätelaitteilla sivustoa käytetään ja mikä sisällöistä on kiinnostavaa. Näistä saadulla tiedolla kehitämme verkkopalveluamme entistä paremmaksi.

Rekisteriä pidetään Sankaritarina.fi:n yhteistyökumppaneista, asiakkaista sekä henkilöistä, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa postituslistallemme.

Rekisteriä käytetään esimerkiksi asiakassuhteen hoitamiseen, palveluistamme tiedottamiseen, markkinointiin ja muuhun yhteydenpitoon. Henkilötietojen antaminen ja käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen.

Mitään tietoja ei luovuteta muille. Uutiskirjeen tilaus on mahdollista lopettaa koska tahansa, viestin lopussa olevaa linkkiä klikkaamalla.