Jos et halua käyttää arvokasta aikaasi sen kummempaan lueskeluun, jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun yhteydessä ja käydään luottamuksella läpi tilanteesi. Saat meiltä ehdotuksen mihin asioihin kannattaa panostaa, jotta saat parhaat tulokset.

Vai löytyykö sinulta 5 minuuttia aikaa ja haluat tutustua lisää siihen mitä Sankaritarina tekee?

Nettisivut

Tiedätkö mikä on tärkein asia markkinoinnissa jokaiselle yritykselle? Ihan pienellekin? Omat nettisivut!

Somekanavat eivät ole 100% kenenkään käyttäjän hallinnassa ja siellä algoritmit tekevät mitä tykkäävät. Nettisivut ovat yrityksesi pysyvin paikka näkyä, jonka omistat ja jota voit hallita itse!

Autamme palveluiden sanoittamisessa, tärkeiden asioiden koostamisessa ja tietenkin huolehdimme kokonaan teknisestä toteutuksesta.

Nettisivujen valmistamisen lisäksi voimme huolehtia jatkossa kotisivujen päivittämisestä ja tarkistaa tietojen ajantasaisuuden sovituin väliajoin. Kauttamme nettisivujen automaattinen varmuuskopiointi ja tärkeät tietoturva -asiat ovat aina kunnossa.

P.S. Ole rohkeasti yhteydessä myös nykyisten nettisivujesi ongelmien ja päivitystarpeiden kanssa, vaikka sivut olisi tehty jossain muualla. Aina ei siis tarvi tehdä kaikkea alusta asti uudelleen. Olemassa olevien sivujen päivittäminen on suosittu ja kustannustehokas markkinointipalvelu!

Sähköposti

Samalla kun huolehdimme tärkeimmästä kanavastasi eli nettisivuistasi, voimme hoitaa yrityksellesi luukku.com ja suomi24.fi sähköpostien tilalle yrityksellesi kuuluvan, luotettavan näköisen, oman sähköpostin.

Samaan pakettiin kuuluu muutama muukin tärkeä ja hyödyllinen palvelu!

Uutiskirje

Yksi paras tapa markkinoida on uutiskirje. Sähköpostiosoitelistasi omistat 100% itse.

Uutiskirjeen avulla tavoitat sitoutuneet asiakkaasi suoraan ja kustannustehokkaasti.

Suunnittelemme sisältösi uutiskirjeisiin ja autamme myös uutiskirjeen valmistamisessa ja lähettämisessä.

Sosiaalinen media

Mietitkö kuka voisi hoitaa yrityksen somen puolestasi? Sinulla olisi paljon sanottavaa, mutta et jaksa perehtyä algoritmeihin, hashtageihin ja muihin monimutkaiselta vaikuttaviin asioihin.

Tai ehkä et edes keksi mitä kerrottavaa somessa voisi olla?

Jos et koe olevasi kala vedessä eri somekanavissa, ratkaisu ongelmaasi on somen ulkoistaminen.

Somen avulla tavoitat hyvin uusia asiakkaita ja nykyiset asiakkaasi pysyvät tietoisena ajankohtaisista kuulumisistasi. Nettisivujen lisäksi suosittelemme, että yritykselläsi olisi käytössä ainakin yksi sosiaalisen median kanava. Sinun ei tarvitse miettiä mikä olisi paras vaihtoehto. Markkinointipalveluihimme kuuluu, että autamme kanavan / kanavien valitsemisessa ja profiilien luomisessa.

Sisällöntuotanto

Oletko alasi rautainen ammattilainen – eli meidän silmissämme sankari? Syyllistyt suomalaisten perisyntiin ja olet aika vaatimaton kaveri. Et ainakaan halua “leveillä” omilla saavutuksillasi. Saatat joskus jopa ajatella, että sinulla ei oikein edes ole mitään sanottavaa. Kaivamme sinusta ulos yrityksesi osaamisen ja sanoitamme sen kanavaan sopivalla tavalla.

Sisältöä voi tehdä esimerkiksi seuraaviin kanaviin:

Kartoitamme juuri sinun yrityksellesi parhaat kanavat näkyä ja autamme sisällöntuottamisessa.

Ole yhteydessä ja anna meidän näyttää maailmalle yrityksesi sankaritarina.

Sinulta, asiakkaaltamme, saatu luottamus sekä sen pitäminen ovat meille sydämen asioita. Lupaamme laittaa kaiken yli 20 vuoden aikana ammennetun osaamisemme likoon yrityksesi takia.

Sankaritarina.fi on syntynyt suuresta arvostuksesta suomalaisiin yrittäjiin.