Intohimo veneilyyn, kalastukseen ja moottorisahahommiin toi Janne Takasalon vene- ja pienkonealalle vuonna 2004. Ei taida olla ensimmäinen kerta kun jonkun intohimoisesta harrastuksesta tulee työ. Janne on aina ollut työtä pelkäämätön kaveri sekä intohimoinen veneilijä ja kalastaja. Osaaminen vene- ja pienkonealalta on tästä syystä muotoutunut todella monipuoliseksi. Alalla vietettyjen vuosien varrella syntyi unelma omasta pienkone- ja veneliikkeestä. 

Janne otti rohkean hypyn tuntemattomaan vuonna 2010, kun hän perusti Motorshop Nokia Oy:n ja unelmasta tuli totta. Toimitilat löytyi Nokialta Rounionkadun varrelta ja yritys toimii samoissa tiloissa edelleen. “Koitettiin löytää paikka jonne olisi helppo tulla Nokialta, mutta myös muualta. Iso osa asiakkaistamme tulee Nokian lisäksi Tampereelta, Ylöjärveltä, Pirkkalasta, Hämeenkyröstä ja Sastamalasta. Rounionkadulle on helppo poiketa Kolmenkulman ABC:n kohdalta.” Takasalo kertoo.

Motorshop Nokia on lunastanut paikkansa Pirkanmaalla olemalla ammattitaitoinen yksityinen vene- ja pienkonemyymälä.  “Ensimmäisinä vuosina meni paljon aikaa näkyvyyden hankkimiseen. Siihen, että ihmiset tietäisivät, että tällainen yritys on olemassa. Nyt asiakkaita on jo mukavasti ja henkilökuntaakin on palkattu lisää vuosien varrella.”

Mutta mikä on Motorshop Nokian menestyksen takana? Ammattitaidon ja ahkeruuden lisäksi myös myytävien tuotteiden tulee olla huippuluokkaa. Motorshopin laadukkaat päämerkit ovat Stihl, Suzuki ja Tohatsu. Koska laadukkainkin laite tarvitsee säännöllistä huoltoa ja  varaosia, saat Motorshopista heidän edustamiinsa merkkeihin myös huollon sekä täyden varaosapalvelun.

null

Kun ruohonleikkuri kiukuttelee, moottorisaha on uudistusta vailla tai himoitset uutta venettä, Motorshop Nokia Oy on asiantunteva yksityinen pienkone- ja veneliike, jonne on helppo mennä ammattitaitoisen, ystävällisen ja auttavaisen palvelun luokse! Motorshop Nokian menoa voit seurata sosiaalisessa mediassa Instagramissa sekä Facebookissa. Myymälän löydät osoitteesta Rounionkatu 95, Nokia.

Digitaalinen kosketus: Motorshop Nokian vanhojen nettisivujen uudistus

Vuodet kuluivat ja digimaailma muuttui. Vuonna 2017 valmistuneiden Motorshopnokia.com -nettisivujen tekijä oli kadonnut kuin pieru Saharaan. Janne ja Sankaritarinan Päivi tunsivat jo entuudestaan, joten yhteistyökumppanin valinta oli helppoa. “Tunsin Päivin jo yli 10 vuoden takaa ja olen aina saanut apua teknisissä ongelmissa. On ne sitten koskeneet puhelinta, sähköpostia, kassaohjelmaa tai nettisivujen tekstien vaihtamista. Päivin kanssa on helppo toimia yhdessä ja luottamus on jo aikoja sitten lunastettu.”

Motorshopnokia.com -sivuston ulkoasu oli edelleen raikas ja toimiva.

Kuusi vuotta nettisivuille on jo pitkä aika. Hakukoneoptimointi on ottanut ison harppauksen eteenpäin ja monet ohjelmat ovat muuttuneet erilaisiksi. Nettisivut olivat edelleen yrityksen brändin mukaiset, tarpeisiin nähden riittävän laajat ja kaikki tieto oli ajan tasalla. Tämän vuoksi ei ollut järkevää lähteä rakentamaan kokonaan uutta sivustoa, vaan sivuja päädyttiin ainoastaan päivittämään teknisesti ajan tasalle. Pienillä panostuksilla saatiin hoidettua hakukoneoptimoinnin perusasiat, sivuston päivitykset, varmuuskopiointi ja turvallisuus sekä korjattua tekniset pulmat. Sivusto sai jatkoaikaa ainakin muutaman vuoden verran.

Hakukoneoptimointi 

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on digitaalinen taikajuoma näkyvyydelle! Oikein tehtynä SEO auttaa nettisivujasi nousemaan Googlen ja muiden hakukoneiden tuloksissa ylöspäin – aivan kuin taikajuoman voimalla!

Mutta mistä hakukoneoptimoinnissa on kyse? Lyhyesti sanottuna se on joukko toimenpiteitä, joiden avulla tehdään nettisivustosta sekä käyttäjäystävällinen että hakukoneille mieleinen. Haluathan, että kun joku googlaa tuotteitasi tai palveluitasi, juuri sinun yrityksesi ilmestyy ensimmäisten joukossa hakutuloksiin? No, SEO auttaa juuri tässä!

Miksi SEO on niin tärkeää? Koska suurin osa netin käyttäjistä klikkaa vain ensimmäisiä hakutuloksia. Jos sivusi on piilossa hakutulosten syövereissä, potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sinua. Hakukoneoptimoinnin avulla voit siis tavoittaa enemmän asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaasi. Kuulostaa taianomaiselta, eikö vain?

Motorshopnokia.com -sivuston kohdalla tehdyt toimenpiteet nostivat sivuston arvostusta hakukoneiden silmissä 
26,5%.

Hakukoneoptimointi pitää sisällään huiman määrän erilaisia keinoja, osa teknisiä ja osa sisällöllisiä. Taikojen tekemisen lisäksi haluamme näyttää asiakkaillemme tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksen ja hakukoneoptimointiin kuuluu raportti sivuston tilasta ennen ja jälkeen toimenpiteiden.

Jos sinunkin nettisivusi kaipaisivat ammattilaisen kosketusta Sankaritarina.fi on valmiina palvelemaan sinua. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä sankaritarinoita!